Mistet kjæresten og eksmannen på ett døgn – Hnytt

Siste:

Mistet kjæresten og eksmannen på ett døgn

– Det er så tøft som man kan tenke seg, forteller Marianne Levinsen.

I februar opplevde Marianne Levinsen det hun beskriver som verdens verste surrealistiske situasjon. Etter en tøff kamp mot sykdommen, dør kjæresten Arild i armene hennes.  Bare noen timer etterpå mister hun også eksmannen og det som er faren til datteren. Begge døde av kreft. På mindre enn et døgn må hun gi barna to vonde beskjeder om dødsfall i familien. De har mistet to umistelige menn som betyr enormt for dem.

– Det er så tøft som man kan tenke seg. Som mor var det viktig å holde meg selv oppe for å være barnas styrke oppi dette, forteller Marianne.

PLANLA BRYLLUP: Arild og Marianne skulle gifte seg, men plutselig tok livet en brå vending.  Kjæresteparet delte mange fine stunder sammen på sykehuset til siste slutt.

På onsdag deler Karmøy-politikeren fra MDG sin historie på arrangementet ‹‹Den tredje flokken›› i regi av Kompetansenteret i lindrende behandling i Helse Vest. Så skulle der stått Den tredje flokken…Sammen med kreftsyke Ingrid Quist og Parkinson-rammede Vibeke Sørensen vil hun snakke om hvordan en kan være en støttespiller når noen nær deg blir alvorlig syk.

Se hele intervjuet med Marianne Levinsen over