Frank gikk på vannet – Hnytt

Siste:

Bjarne Heyerdahl Sætrang

Frank gikk på vannet

Du tror det ikke før du får se det, og egentlig ikke da heller.

SVEIO: Ingen har vel i fullt alvor påstått å ha gjentatt bedriften med å gå på vannet, men Frank Bergtun kom tett på rent visuelt i går. Søndag formiddag i Sveio bød nemlig på vindstille, blikkstille vann, og når naturen attpåtil bidro med en lagelig plassert stein like under overflaten lå både bildet og overskriften fristende nær.

– Vi var ute og fisket et par timer uten å få så mye som et napp, sier fiskekompis Bjarne Heyerdahl Sætrang.

Dermed ble det fotografering i stedet, ingen nedtur for den grønne politikeren og turbloggeren.

– Vi var så heldige med været. Og egentlig var vi litt seint ute for å få røya på kroken.

Røya har nemlig annet å gjøre i november. Da svømmer den inn på grunt vann og gyter. Riktig nok har mange nok av dem gått på kroken til de to fiskekompisene, så de kommer ofte tilbake til dette spesielle vannet. Og lurer du nå på hvorfor journalisten ennå ikke har stedfestet denne attraktive fiskeplassen, så er det fordi den er hemmelig.

– Det er i Sveio, sier en uvanlig lite meddelsom politiker med et smil, denne gangen med fiskehatten på.