FK Haugesund fikk bank av Vålerenga – Hnytt

Siste:

ØNSKER Å SIKRE SEG EN GOD LØNNINGSPOSE I UTLANDET: Slik det ser ut i øyeblikket, spiller ikke Liban Abdi i FKH neste sesong.
ØNSKER Å SIKRE SEG EN GOD LØNNINGSPOSE I UTLANDET: Slik det ser ut i øyeblikket, spiller ikke Liban Abdi i FKH neste sesong.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

FK Haugesund fikk bank av Vålerenga

Tapte 3-0 i Oslo.

FOTBALL: FK Haugesund burde helst ha tatt godt med poeng i kveldens oppgjør for å fortsatt henge med i medaljekampen, men slik gikk det altså ikke.

Etter 27 minutter setter Herman inn kampens første mål til Vålerenga, og det er ingen tvil om at det er hjemmelaget som er best i første omgang. På 34 minutter header Henrik Kjelsrud inn ballen i mål, og stillingen står dermed 2-0 til pause.

FK Haugesund klarer ikke å snu spillet i andre omgang heller. Etter 85 minutter sørger Simen Juklerød for 3-0 til Vålerenga. Hjemmelaget vinner dermed velfortjent på Intility Arena torsdag kveld.

Slik var FKHs lagoppstilling (4-4-2): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Fredrik Pallesen Knudsen, Vegard Skjerve, Alexander Stølås – Sondre Tronstad, Bruno Leite, Eirik Mæland, Tor Arne Andreassen – Jakub Serafin, Liban Abdi.

På benken: Helge Sandvik, Marko Cosic, Sverre Bjørkkjær, Anthony, Frederik Gytkjær, Ibrahim, Kristoffer Velde.