Vard-keeper kan bli årets talent – Hnytt

Siste:

Samuel Svendsen

Vard-keeper kan bli årets talent

Thomas Kinn (18) kan totalt vinne 40 000 kroner til å dele med klubben.

FOTBALL: Den 18 år gamle sveibuen er sammen med to spillere fra HamKam, stemt frem som de største talentene av trenerne i PostNord-ligaen. Om det blir Thomas Kinn, Markus Solbakken eller Nicholas Mickelson som får prisen som Årets Talent, avsløres i neste i uke under siste serierunde 21. oktober.

– Det er kjekt å bli lagt merke til av andre trenere. Både for min egen del og klubben, har årets sesong gått over all forventning. Vi har jobbet hardt og motbevist de fleste, sier Thomas Kinn til Hnytt.

– Hvorfor tror du at akkurat du har blitt nominert? 

– Vi har hatt en bra sesong og fått mye skryt for det defensive. Som keeper blir en dermed stilt i godt lys, og jeg har hatt veldig gode lagkamerater.

– Like mye guttas fortjeneste som min

18-åringen har spilt alle Vards 25 kamper i år. Dersom han vinner får han 20 000 kroner. Stikker Thomas av med seieren, får også Vard 20 000 kroner fra ligapartner PostNord.

– Dersom jeg får prisen, vil jeg spare pengene for å bruke de på utstyr til neste sesong. Og kanskje ta med guttene ut på en lagfest. Det er jo like mye deres fortjeneste som min, sier han.