Geir Toskedal har fått ny jobb – Hnytt

Siste:

Arkivfoto
Arkivfoto

Geir Toskedal har fått ny jobb

Tidligere stortingsrepresentant og kulturskolerektor Geir S. Toskedal har fått ny jobb.

KARMØY: Toskedal bekrefter ovenfor Karmøynytt at han er ansatt som rådgiver i stab hos Karmøy kommune fra 1. januar 2018. Gjennom stillingen skal han blant annet jobbe som prosjektleder for å koordinere alle aktivitetene som skjer og skal komme rundt Avaldsnesområdet.

Geir S. Toskedal jobbet hardt som stortingsmann for å få midler til utgravinger på Avaldsnes inn i statsbudsjettet.

– Vi har nærmest en plikt til å utvikle dette området og finne ut hva som har skjedd. Det har stor verdi for vår identitet og norsk historie. Jeg er selv både døpt og konfirmert her, og interessen for Avaldsnes går langt inn i ryggmargen, fortalte han til TV Haugaland i august.

Les også: – Interessen går langt inn i ryggmargen