Astrid S vil ha Halloween-party i Haugesund – Hnytt

Siste:

Astrid Smeplass (20) liker farger - og stilte i rødt foran lillaskimrende vegg. Det ble også foreviget for Instagram-kontoen hennes. På USA-turneen tar hun med egen fotograf.
Foto: Gitte Johannessen / NTB
Astrid Smeplass (20) liker farger - og stilte i rødt foran lillaskimrende vegg. Det ble også foreviget for Instagram-kontoen hennes. På USA-turneen tar hun med egen fotograf. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Astrid S vil ha Halloween-party i Haugesund

Ønsker at publikum skal kle seg i kostymer på konserten i Maritim Hall.

MUSIKK: Nylig solgte hun ut konserter i Los Angeles, New York og London. Lørdag 28. oktober står Astrid S på scenen i Maritim Hall i Haugesund. Siden dette både er halloween-helg og natt til popstjernas 21-årsdag, går hun nå ut med følgende forslag på Facebook.

– Jeg har alltid ønsket å ha halloween-bursdag. Kanskje vi alle skulle kledd oss ut, eller er det et veldig dårlig forslag, spør den norske artisten på arrangement-siden.

Responsen blant fansen har ikke latt vente på seg. Innlegget har fått over 200 likes og masse positiv respons. Maritim Hall blir dermed mest sannsynlig fullt opp av fans med sexy, skumle kostymer for anledningen.

Den norske artisten har blitt spådd en lysende karriere internasjonalt. Ved knapt fylte 19 år, passerte hennes første singel «2AM» 100 millioner streams. Siden har Astrid S lagt bak seg en rekke hits, priser og vunnet hjertene til fans over hele verden.