Bygd for rock'n roll – Hnytt

Siste:

Bygd for rock’n roll

Ungdomslaget i Skjold er ikke kjent for å legge lista for lavt. Nå setter de opp legendariske ‹‹Rock of Ages››.

VINDAFJORD: Skjoldabuen skjemmes ikke. Etter premieren i Skjold Arena skal de ta musikalen sin både til Tysværtunet og Festiviteten.

– Teatersjef Erik Schøyen fra Haugesund Teater var inne og fikk med seg forestillingen da vi satte opp Footloose. Og han sa at vi ikke hadde noe å skjemmes av, sier regissør Sølvi Haraldseid med et smil.

Men foreløpig er de i startfasen. De skal øve fram til mars 2018. Og det ser de lyst på. Øvelsene i ungdomslaget tvinger dem ut av komfortsonen og nærmere hverandre. Med andre ord, en god måte å holde seg ung og levende på. Og det kan de trenge, for i ungdomslaget har de ingen øvre aldersgrense.

Møt noen av dem i videoen over.