Starter opp nytt revykonsept for ungdom – Hnytt

Siste:

Kurt Johansen er prosjektkoordinator i det nye ungdomsrevy-prosjektet.
Kurt Johansen er prosjektkoordinator i det nye ungdomsrevy-prosjektet.

Starter opp nytt revykonsept for ungdom

Nå skal ungdommene i Karmøy få muligheten til å sette opp sin egen revy når kulturhusene i Karmøy starter opp nytt ungdomsrevy-prosjekt.

ÅKREHAMN: Prosjektet går ut på at ungdommen under kyndig ledelse og hjelp skal produsere egen revy fra A til Å.

– De skal selv klekke ut ideer til innhold og de skal tromme sammen sitt eget revyorkester. Vi vil ha med ungdom som jobber både på og bak scenen. Bak scenen innbefatter alt som har med kostymer, kulisser og rekvisitter å gjøre. Ungdommen vil også få opplæring i regi, skriver prosjektkoordinator Kurt M. Johansen i en pressemelding.

Det ble gjennomført et lignende prosjekt tidligere på 2000-tallet, men da var bare Skudeneshavn kulturhus involvert. Denne gang vil alle fem kulturhus i Karmøy bli med.

– Vi legger stor vekt på at dette skal være lek, men samtidig skal vi få ungdommen til å jobbe målrettet og føle at de kan være stolt av produksjonen som til slutt settes opp, står det videre.

Inviterer til informasjonsmøte

Det er planlagt premiere mai 2018 og det er ønskelig å sette opp forestillinger på to eller tre kulturhus i kommunen. Arbeidet med revyproduksjonen vil foregå en gang i uken på Karmøy kulturhus over en sju måneders periode.

– Vi inviterer ungdommen til møte på Karmøy kulturhus mandag 16.oktober klokken 19 der de vi vil få god og riktig informasjon. Vi serverer pizza og brus til de som kommer på informasjonsmøtet.