Anne Mariths maratonforestilling trollbandt publikum – Hnytt

Siste:

Anne Mariths maratonforestilling trollbandt publikum

Anne Marith Sandhåland hadde publikum i sin hule hånd i en nesten tre timer lang jubileumsforestilling fredag og lørdag kveld. Vi overvar fredagens premiere av ‹‹Ein barnslige 50-åring›› der bursdagsbarnet var gjennom nærmere femten kostymeskift, på scenen(!), før hun ble servert trampeklapp fra en fullsatt Karmøy kino.

KARMØY: – Det var en fantastisk opplevelse og det største jeg har vært med på i min lange karriere som revyartist, innrømmer Sandhåland, som ble tatt i mot med bursdagssang da hun entret scenen foran lørdagens forestilling.

De som har sett Sandhåland i aksjon tidligere kjenner både den amorøse sykesøsteren, den evige ungkaren fra Bømlo, den nysgjerrige vaskekona og FKH-supporteren med et noe usunt forhold til både Jostein Grindhaug og Bala Garba.

Som bonus i ‹‹Ein barnslige 50-åring›› får du også Anne Marith Sandhåland som seg selv, noe som ble svært godt mottatt. Åkrajenta har nemlig mye mer å by på enn bare grimaser og pur galskap.

Mangt et lommetørkle måtte finnes fram da den nybakte 50-åringen sang og fortalte om moren og broren som døde med relativt kort mellomrom.

I videovinduet over får du bli med bak kulissene til den barnslige 50-åringen.