– Fyttirakkern, dette var gøy! – Hnytt

Siste:

Andreas Drange Jensen

– Fyttirakkern, dette var gøy!

Spillerne fra Solstein er skikkelig i siget. Kampen om medaljeplassene spisser seg til, men de relativt ferske innebandyspillerne gir alt de har. Trener Jan Olav mister stemmen undervegs, noen av spillerne sliter med skader, men sammen leverer de så det holder.

LIVET PÅ SOLSTEIN: Det nærmer seg finalen i Special Olympics, men på vegen dit må de slå Østerrike 3. Spillerne begynner å bli slitne, men Jan Olav ser at de har det som skal til for å vinne. Det de trenger nå er et skikkelig verbalt klapp på skuldera.

– John Emil, du kommer til å gjøre ditt livs kamp!

– Fy søren for en forsvarspiller du er!

– Daiane, du skal hjem raskere enn en rakett!

Etter runden er det tid for et siste heiarop, så blåser dommeren. Østerrike setter inn første mål drøye tre minutter ut i første omgang. Norge kjemper videre, og Bjørnar scorer en gang før pause. Jan Olav ser seieren for seg, men poengterer at de uansett er vinnere.

– Ingen som er bedre enn oss akkurat nå!

– Kommer til å være på Solstein til jeg blir pensjonist

Jan Olav Sørlie jobber som personalleder på Solstein. Her kommer han sannsynligvis til å være til han går av med pensjon.

– Jeg har alltid vært opptatt av menneskeutvikling. Det å finne ut hva hver enkelt er best på, det er det jeg er best på. Og det får jeg mange muligheter til å gjøre her på Solstein. Her er det nesten bare ideene som stopper oss.

Se helgas episode av Livet på Solstein 2 i videovinduet over. Og få med deg hvorfor og hvordan Jan Olav sier:

– Fyttirakkern, dette var gøy!