Kvinne påkjørt tre ganger av full sjåfør – Hnytt

Siste:

Kvinne påkjørt tre ganger av full sjåfør

– Bilføreren var meget beruset, sier politiet.

HAUGESUND: Føreren av en moped, en 52 år gammel kvinne, ble torsdag ettermiddag utsatt for en stygg trafikkulykke. Hnytt var vitne til hendelsen som skjedde klokka 12:45 utenfor Festiviteten i Haugesund.

– Bilføreren kjørte inn i mopeden bakfra. Så rygget han over mopedføreren for deretter å kjøre frem igjen over henne, forteller operasjonsleder André Skram Hansen i Sør-Vest politidistrikt.

Røde Kors og sivilt politi vitne til hendelsen

Røde Kors hadde samtidig som hendelsen fant sted et arrangement på Rådhusplassen. Kvinnen fikk dermed nødvendig helsehjelp raskt etter påkjørselsen.

– Hun var ved bevissthet, men klaget over smerter og ble sendt i ambulanse til legevakten. Det var til stor hjelp at Røde Kors-mannskapet var i nærheten. De er jo trent for å yte førstehjelp, sier André Skram Hansen.

Sivile tjenestemenn satt i en bil et par meter unna og var vitne til hendelsen. De fikk dermed pågrepet gjerningsmannen umiddelbart. Bilføreren er en mann på 39 år av østeuropeisk opprinnelse.

– Han var meget beruset. Gjerningsmannen sitter nå i varetekt hos politiet, og vil bli avhørt imorgen, forteller operasjonslederen.