"Bosset vårt og drømmekommunen Karmøy" – Hnytt

Siste:

Karmøy kommune skal sørge for at innbyggerne ikke blir rammet av konkursen i RenoNorden
Karmøy kommune skal sørge for at innbyggerne ikke blir rammet av konkursen i RenoNorden

«Bosset vårt og drømmekommunen Karmøy»

MENINGER: Jeg må bare få si det høyt og klart i lokalavisa at jeg er utrolig imponert over at kommunen vår kunne snu seg rundt og fjerne bosset til alle innbyggerne i Karmøy når det innleide renovasjonsfirmaet gikk konkurs.

VAR-avdelingen må ha hatt en beredskapsplan og det må jeg berømme dem for. Vi er svært takknemlige for at de fjernet bosset så raskt, for det kunne raskt blitt ett stort problem.

Jeg syntes også kommunen var dyktig når de la bosskjøringen ut på anbud slik at vi fikk en rimelig og svært god tjeneste før de gikk konk.

Så neste som sier noe stygt om kommunalt ansatte kan de f.eks. tenke på VAR-avdelingen som skaffer oss vårt daglige vann, sørger for bossfjerning og tar seg av kloakken.

Hva skulle vi gjort uten dem?

Favoritten min i kommunenen har alltid vært servicetorget fordi de alltid skaffer meg svar på det jeg spør om i mange forskjellige saker omtrent omgående, nå må jeg si at VAR- avdelingen troner i toppen av god service i Karmøy Kommune sammen med servicetorget.

Jeg mener vi skal være takknemlige for å ha så mange flinke å engasjerte ansatte i kommunen, selv om vi ikke alltid blir like imponert av mange av de mest vinglete politikere.