Barcelona kjørte over Avaldsnes – Hnytt

Siste:

MÂlscorer Barcelonas Lieke Martens (delvis skjult) og Barcelonas Toni Duggan jubler etter 1-0 mÂlet i 16-delsfinalen i Champions League kvinner mellom Avaldsnes og Barcelona p Haugesund stadion. Avaldsnes keeper Katlynn Loretta Fraine (t.h) og Avaldsnes Andreia Rosa de Andrade fortviler
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
MÂlscorer Barcelonas Lieke Martens (delvis skjult) og Barcelonas Toni Duggan jubler etter 1-0 mÂlet i 16-delsfinalen i Champions League kvinner mellom Avaldsnes og Barcelona p Haugesund stadion. Avaldsnes keeper Katlynn Loretta Fraine (t.h) og Avaldsnes Andreia Rosa de Andrade fortviler Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Barcelona kjørte over Avaldsnes

Vant 4-0 på Haugesund stadion.

HAUGESUND STADION: Avaldsnes inviterte til fest onsdag kveld og nærmere 5.000 publikummere møtte opp for å se hjemmelaget mot Barcelona.

Avaldsnes klarte å holde noenlunde følge til pause der det stod 0-1 til gjestene. Med unntak av en gedigen sjanse til Cecilie Pedersen tidlig i 2.omgang handlet det aller meste om det spanske storlaget.

Kampen endte 0-4 og Avaldsnes har en tøff utfordring foran returmøtet i Barcelona om en uke.