Optimismen råder i andre etasjen – Hnytt

Siste:

Optimismen råder i andre etasjen

De kaller seg "Det øverste råd" pensjonistene som samles i andre etasje på Avaldsnes Idrettssenter hver eneste dag. Under lunsjen i formiddag ble det enstemmig vedtatt at Barcelona må returnere poengløse fra Haugalandet i morgen.

FOTBALL: – Vi vinner 2-1, slår Kristian Utvik skråsikkert fast.

Faren til klubbens rike onkel Arne Utvik, gleder seg enormt til morgendagens storkamp på Haugesund stadion. Den fotballinteresserte pensjonisten utelukker ikke at publikumsrekorden mot Lyon slås i morgen kveld.

I videovinduet over får du også møte mange av morgendagens aktører på Haugesund stadion. Blant annet småskadde Francielle Alberto som i dag er blitt enig med Avaldsnes om en kontraktsforlengelse ut 2019-sesongen.