– Vi er i dialog med nye spillere – Hnytt

Siste:

– Vi er i dialog med nye spillere

Arne Utvik ligger ikke på latsiden selv om Avaldsnes sikret seg cupfinaleplass på lørdag. Klubben er i ferd med å skrive nye kontrakter med noen av nøkkelspillerne, og nye spillere kan være rett rundt hjørnet.

FOTBALL: Arne Utvik har størstedelen av æren for at Avaldsnes-damene kjemper om sølvmedalje i serien, avansement i Champions League og cupgull. «Mr. Avaldsnes» føler aldri at han har vært nærmere å vinne noe enn nå.

– Vi er vel favoritter mot Vålerenga i cupfinalen og en seier der ville betydd enormt mye for bygda, Haugalandet og selvsagt klubben, sier Utvik.

På onsdag tar Avaldsnes mot selveste Barcelona på Haugesund stadion og i skrivende stund er det solgt over 3500 billetter til Champions League-oppgjøret.