Ekstrem oppussing for Haugesund Turistforening – Hnytt

Siste:

Ekstrem oppussing for Haugesund Turistforening

Haugesund Turistforening punget ut med snaut to millioner kroner for den tidligere Knutsen-villaen på Vibrandsøy. Nå er det mildt sagt omfattende renoveringsarbeidet i gang på den gamle sveitservillaen.

HAUGESUND: Opprinnelig ønsket turistforeningen å kjøpe Tonjer fyr, men da Knutsen-villaen kom for salg ble fristelsen for stor. Nå ønsker den driftige foreningen å skape en attraksjon for allmenheten på Vibrandsøy, og målet er at det skal gå an å overnatte i den gamle skipsredervillaen.

– Vi regner med å bruke to år på renoveringen men vi legger ikke skjul på at vi trenger økonomisk støtte, for det blir dyrt å få alt i stand igjen, innrømmer styreleder i Haugesund Turistforening, Karl Andreas «Kalland» Knutsen.

I videovinduet over kan du se med egne øyne at turistforeningen har begynt renoveringen i siste liten. Dessuten imponerer daglig leder Lauren McPherson Simonsen med allsidige talenter…