Nå har ny frisørsalong endelig åpnet på Vea sykehjem – Hnytt

Siste:

ALDRI EN DÅRLIG HÅRDAG: – Det er klart vi blir mer forfengelig med årene. Alt det andre forsvinner jo, og da må vi gjøre det vi kan for å pynte oss, sier Berta Krygård fra Skudeneshavn.

Nå har ny frisørsalong endelig åpnet på Vea sykehjem

Å gå til frisøren har vært et stort savn plant pasientene i flere måneder. Bitten Krygård (82) er derfor svært glad for at Vea Hårdesign har inntatt sykehjemmet.

VEAVÅGEN: – Når vi blir eldre, så har vi lyst å pynte oss vet du. Det andre forsvinner, så da må vi gjøre det vi kan. Derfor må vi ha en salong her, sier Bitten Krygård fornøyd fra frisørstolen.

Det er Tone Lise Engedal som nå skal piffe opp utseendet til de eldre på Vea sykehjem. Etter å ha jobbet hos Arnes Frisør i Kopervik i hele 24 år, tenkte hun nå at tiden var inne for å starte for seg selv.

– Jeg syntes det hørtes spennende ut på et sykehjem. Det er noe helt annet enn det jeg er vant til, og jeg gleder meg til å bli kjent med alle de kjekke folkene her, sier Engedal.

– Pasientene setter stor pris på dette

Avdelingsleder ved Vea sykehjem, Liv Bente Rasmussen, er svært glad for at en ny frisørsalong endelig er på plass.

– I hele sommer har vi vært uten frisør, og det har vært stort savn for alle pasientene. Vi er derfor veldig glad for at Tone Elise er her nå. Pasientene setter stor pris på et daglig frisørtilbud, og synes det er voldsomt kjekt, sier Rasmussen.

Og det er ikke bare de eldre som får fikse frisyren her. Vea Hårdesign er åpen for absolutt alle.

– Ja, her kan hvem som helst ta turen innom. Lokalet ligger jo veldig sentralt til i fine omgivelser, sier Tone Lise Engedal.

ÅPEN FOR ALLE: Frisør Tone Lise Engedal tar imot damer og herrer i alle aldre på Vea Hårdesign.