Samler 178 lag til fotballfest på Norheim – Hnytt

Siste:

FOLKSOMT: Det blir folksomt på Norheim førstkommende helg når Bavariacup arrangeres. Her fra fjorårets cup.
FOLKSOMT: Det blir folksomt på Norheim førstkommende helg når Bavariacup arrangeres. Her fra fjorårets cup.

Samler 178 lag til fotballfest på Norheim

Når sportsklubben Nord denne helgen inviterer til Bavariacup er det vel vitende om at cupen aldri har vært mer populær enn i år.

FOTBALL: Turneringen har hatt en sterk økning det siste året. I 2016 var det 157 lag som deltok. I år blir er det 178 lag som er påmeldt. I tillegg kommer ti lag som står på venteliste.

– Dette blir den største turneringen vi har hatt, og det er trolig den største turneringen i antall lag i distriktet. Hele anlegget blir tatt i bruk, og det blir arrangert 16 kamper samtidig, sier daglig leder i Nord, Eirik Rutledal.

Totalt blir det arrangert nærmere 400 kamper i løpet av helgen. Turneringer er for alderen 6-12 år og er delt opp i to dager. Lørdag spiller de mellom 6-10 år, men de mellom 11-12 år spiller på søndag. Rutledal er innrømmer at størrelsen på cupen skaper enkelte utfordringer.

– Det blir en travel og ikke minst spennende helg. Heldigvis har vi gode rutiner på hvordan dette skal gjøres. Vi har erfarne folk som har vært med lenge. At været ser ut til å kunne bli bra er jo også positivt, sier Rutledal.