En bedre middag med sjefen – Hnytt

Siste:

En bedre middag med sjefen

Det kan minne litt om å spise kirsebær med de store, men i en mye mer nedpå, hjemmekoselig variant. I november åpner en rekke næringslivsledere dørene sine og byr på middag og en matnyttig prat.

NÆRINGSLIV: Næringslivsledere skal invitere folk de ikke kjenner hjem på middag. Det vil si, du kan bli en av gjestene om du er student, gründer eller en av dem med erfaring og fartstid fra en relevant bransje. 

Prosjektet har fått navnet MålTID, og vertene, som bor rundt omkring på Haugalandet, får besøk av fem gjester hver. Måltidet serveres onsdag 1. november, og har du lyst på en matnyttig prat og nettverksbygging, sender du en søknad innen 10. oktober.

– Tanken er at vi skal dele kontakter, dele erfaringer i livet og se om vi kan skape noen nye muligheter, sier Jannicke Kvarven i Haugaland Vekst.

I dag inviterte Frank Vikingstad i Sysco til lunsj for å informere om måltidet. Målet er at alle skal gå hjem med minst en ny kontakt på innerlomma.

– I Sysco er «annerledes» en av verdiene våre. Det var det som slo meg da jeg fikk invitasjonen til å være med på dette. Dette er annerledes, gøy og sporty. Du må gi litt av deg selv, men forhåpentligvis vil du få noe igjen. Det blir en koselig dag med god mat, forteller Vikingstad.