Røper bassengplaner på valgvaken – Hnytt

Siste:

Jarl Vidar Meling

Røper bassengplaner på valgvaken

Blå drinker, ballonger og feststemning. På Høyres valgvake er de klare for fest, selv om uroen lurer like under overflaten. Men lokalt går livet videre uansett, og øverst på lista etter dagens gruppemøte står et nytt basseng i Haugesund.

STORTINGSVALGET: Gruppeleder Harald Larssen Lønning kommer rett fra gruppemøtet, der de har landet på at de ønsker seg et 25 ganger 25 meter stort basseng med tilleggsbasseng i Haugesund. Hvor i byen lander de sannsynligvis på onsdag denne uka.

Men her og nå er det valget det gjelder, og der har Larssen Lønning troen på at Venstre klatrer over sperregrensa, og sikrer et borgerlig flertall. Men helt sikker er han ikke.

– Jeg har en god magefølelse, men jeg er litt urolig. Det er så jevnt på målingene at det kan gå begge veger. Jeg håper på en knepen seier.

Bli med på Høyres valgvake på E-Verk i videoen over.