På rømmen fra regnværet – Hnytt

Siste:

Susan Smørdal

På rømmen fra regnværet

Sjonglørene, akrobatene og det som sies å være verdens smarteste hund takler det meste, men i regnværet på Åkra i morgentimene møtte de sin overmakt.

KARMØY: Cirkus Agora skulle la teppet gå opp for publikum under teltduken på grusplassen i Åkra mandag ettermiddag, men det kraftige regnværet og den påfølgende flommen satte en stopper for det. Nå er de i ferd med å sette opp teltet ved Sevland skole. Der blir det forestilling med alt som hører til klokka 18.00.

– Alle ansatte og artister har jobbet på spreng for å finne ny plass, men vi skal bli klare til forestilling ved Sevland skole klokka 18. Slike utfordringer møter vi på noen ganger i løpet av sesongen. Da er det en stor fordel  å være en så  sammensveiset gjeng som vi er, sier Susan Smørdal ved Cirkus Agora.