– Folk er nervøse for mat og vann – Hnytt

Siste:

Privat — Bilde 1 av 10
Bilde 2 av 10
Bilde 3 av 10
Privat — Bilde 4 av 10
Bilde 5 av 10
Bilde 6 av 10
Bilde 7 av 10
Bilde 8 av 10
Bilde 9 av 10
Bilde 10 av 10

– Folk er nervøse for mat og vann

Ingrid Marie Widvey og familien hennes slapp fra orkanen "Irma" med materielle skader på hus og hage. Men rundt dem er folk fremdeles bekymret for hvordan de skal klare seg de neste dagene.

ORKANEN IRMA: Karmøybu Ingrid Marie Widvey, datteren Sophia og ektemannen Øystein Kalleland bor på St. Thomas, ei av øyene som lå midt i orkanens «Irmas» veg da den feide over Karibien onsdag. Familien var nervøse, men godt forberedt da orkanen traff øya, og valgte å bli hjemme da meteorologene varslet at orkanen ville treffe hardest 50-100 kilometer fra øya. Da værprognosene endret seg og de fikk meldt at orkanen likevel ville treffe med full styrke, hadde de ikke mulighet for å evakuere.

Familien slapp imidlertid unna alvorlige skader, men føler med mange av de andre på øya som er rammet av store ødeleggelser.

– Folk er nervøse for mat, vann og bensin, og det er ingen strøm, forteller Widvey søndag kveld.

Selv har de mat og drikke for flere måneder i hus. Familien har gitt husrom til 25 mennesker som mistet husene sine i orkanen.

De er nå i gang med opprydningen, og håper å få foretaket sitt opp og stå så fort som mulig. Ekteparet tar i mot turister og tilbyr overnatting, utflukter og ulike arrangementer i huset sitt nær hovedstaden Charlotte Amalie.

 

Se bilder fra området der familien bor i galleriet over.