Høyre klart størst i Haugesund – Hnytt

Siste:

Høyre klart størst i Haugesund

Høyre ble største parti i fire av fem valgkretser i Haugesund.

STORTINGSVALG: Kun i Austrheim valgkrets er Arbeiderpartiet største parti i Haugesund.  Når 95,1 prosent av stemmene er talt opp i Haugesund får Høyre 31 prosent av stemmene, tilbake 2 prosentpoeng. Arbeiderpartiet går tilbake 1,1 prosentpoeng og får 26,8 prosent av stemmene.

Likevel er det SV og Frp som går mest frem i Haugesund. SV får 4,6 prosent av stemmene, en fremgang på 1,6 prosentpoeng. Svein Erik Indbjo har også all grunn til å smile. Partiet går frem med 1,1 prosentpoeng og får 19,3 prosents oppslutning.

Beste valgkrets for Høyre i Haugesund ble Skåredalen der partiet får hele 37,1 prosent oppslutning.  I Austrheim valgkrets fikk Arbeiderpartiet det den beste oppslutningen. Der fikk partiet 31 prosent av stemmen.

Se hele resultatet for Haugesund her