FKH rotet bort viktige poeng – Hnytt

Siste:

RAKETT I KRYSSET IKKE NOK: Liban Abdi havnet på scoringslista, men det ble kun med det ene poenget for FKH da Lillestrøms tidlige utligning i 2. omgang gjorde at det endte 1-1.
RAKETT I KRYSSET IKKE NOK: Liban Abdi havnet på scoringslista, men det ble kun med det ene poenget for FKH da Lillestrøms tidlige utligning i 2. omgang gjorde at det endte 1-1.
LK FOTO

FKH rotet bort viktige poeng

Liban Abdis kanon i krysset holdt ikke til mer enn ett poeng mot Lillestrøm.

FOTBALL: Som mot Tromsø i juli og deretter mot Stabæk for tre-fire uker siden, vartet Liban Abdi igjen opp med et kremmerhus av en scoring i kveldens kamp mot Lillestrøm, men «Kanarifuglene» skulle komme tilbake og ta med seg ett poeng fra Haugesund.

Sett bort i fra Abdis kanon i krysset fra 20 meter, var det i det store og det hele sjansefattige første 45 minutter.

2. omgang åpnet friskere og Sondre Tronstad fikk en kjempemulighet bare minutter etter hvilen, men det var altså Lillestrøm som skulle få scoringen ikke lenge etter, da Aleksander Melgalvis banket inn 1-1 etter å ha blitt servert av Erling Knudtzon.

Presset på for utligning, men..

Uten å skape veldig mye, var det FKH som var det førende laget etter utligningen, men det ville seg ikke helt foran buret til Lillestrøm-keeper Arnold Origi.

I jakten på et seiersmål ble nysigneringen Aleksandar Kovacevic flyttet opp på topp fra sin midtbaneposisjon, mens Shuaibu Ibrahim ble byttet inn helt på tampen i håp om å få den forløsende scoringen, men, uheldigvis for FKH, kom den aldri, og etter 93 minutter blåste dommer Trygve Kjensli i fløyta for siste gang.

Dermed ebbet det ut med poengdeling for fjerde gang på rad mellom lagene på Haugesund stadion. Skuffelse til tross, så beholder FKH 5. plassen på tabellen, men avstanden til lagene i medaljekampen ble plutselig enda større etter at både Brann og Sarpsborg 08 vant denne runden.

FKH startet slik (4-4-1-1): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Marko Cosic, Vegard Skjerve, Alexander Stølås – Sondre Tronstad, Bruno Leite, Aleksandar Kovacevic (Shuaibu Ibrahim fra 88.), Tor Arne Andreassen – Liban Abdi – Frederik Gytkjær (Anthony Ikedi fra 74.).