– Haugalandet blir avgjørende – Hnytt

Siste:

Arbeiderpartiet møtte mannsterke opp da de besøkte Hnytt og karmøynytt. her i samtaler med ansvarlig redaktør, Øystein Merkesvik (t.h.) og leder av Åkrehamn Vekst, Per Inge Eriksen (t.v.)
Arbeiderpartiet møtte mannsterke opp da de besøkte Hnytt og karmøynytt. her i samtaler med ansvarlig redaktør, Øystein Merkesvik (t.h.) og leder av Åkrehamn Vekst, Per Inge Eriksen (t.v.)
Kent Olsen — Bilde 1 av 2
Bilde 2 av 2

– Haugalandet blir avgjørende

Haugalandet blir avgjørende for om Arbeiderpartiet får regjeringsmakt. Det tror partiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal.

STORTINGSVALG: Tidlig neste uke blir det klart om Arbeiderpartiet lykkes med å kaste dagens regjering og få Jonas Gahr Støre som statsminister. Partiets stortingsrepresentant og 2. kandidat til året stortingsvalg tror Haugalandet får en avgjørende rolle.

– Vi må vinne de som ikke har bestemt seg enda. Mange er fremdeles usikre og venter til mandag med å bestemme seg. Tidligere erfaring viser at vi har et stort potensial til å gjøre det godt på Haugalandet, sier Hege Haukeland Liadal.

Og det å gjøre et godt valg på Haugalandet er så pass viktig for partiet at de lørdag får hjelp av partiets egen statsministerkandidat Jonas Gahr Støre for å drive valgkamp i Haugesund. Fra valgkamplokalet i Haraldsgata i Haugesund skal Støre prøve å overbevise nok til at han blir Norges nye statsminister.

– Her blir det rikelig med anledning til å snakke med Støre og jeg oppfordrer folk til å ta turen innom, sier Liadal.

Men allerede fredag morgen tyvstartet partiet på det som kan beskrives som en langspurt. Klokken 0530 startet de dagen på Knapphus med boller og bananer, før turen gikk innom diverse arbeidsplasser i Haugesund og på Karmøy. Også redaksjonen til Hnytt og Karmøynytt fikk besøk. Dagen forsetter i Haugesund og i Tysvær.

– Vi mener at det å ha en trygg og god arbeidsplass er svært viktig for folk. Vi ønsker at flest mulig skal ha muligheten til å oppleve tryggheten det er å ha jobb. Derfor ønsker vi å treffe folk på arbeidsplassene deres.

Etter gode resultater på meningsmålingene i august har de siste målingene vist fallende oppslutning for Arbeiderpartiet og de rødgrønne i Rogaland. Når stemmelokalene stenger mandag ligger det dermed an til en spennende opptelling utover mandagskvelden. Det kan gå så lenge som til tirsdag kveld før man vet hvordan valgresultatet blir. Liadal lar seg imidlertid ikke skremme over dårlige meningsmålinger.

– Jeg vet at meningsmålinger vil variere og jeg er overbevist om at landets nye statsminister heter Jonas Gahr Støre etter valget, sier Liadal.