– Stensland har vært min hemmelige hjelper – Hnytt

Siste:

– Stensland har vært min hemmelige hjelper

Finn Helge Quist føler han er nær ved å lykkes i sin kamp for å få tilgjengeliggjort livreddende kreftmedikamenter i Norge. Nå røper han at Sveinung Stensland har vært hans ‹‹hemmelige›› støttespiller.

HAUGESUND: Quist har greid å få helseminister Bent Høie til å komme ens ærend til Haugesund for å møte ham. I tillegg har han arrangert en storstilt protestaksjon på Løvebakken. Nå tror han på full seier i kampen for tusenvis av kreftsyke mennesker.

Høyres stortingsrepresentant Sveinung Stensland er den politikeren som i sterkest grad har fått føle Finn Helge Quists engasjement på kroppen.

– Jeg måtte på et tidspunkt ringe ham å minne ham på at jeg prøvde å hjelpe ham, og derfor opplevde det som sterkt urettferdig å få kjeft når ting tok tid, sier Stensland.