Jarle Nilsen leste høyt fra bibelen – Hnytt

Siste:

Ordfører Jarle Nilsen og misjonær Jan André Langåker.

Jarle Nilsen leste høyt fra bibelen

Bibelen - Guds ord er klar for salg i revidert utgave, og det markeres med bibelmaraton landet rundt.

ÅKREHAMN: På Hillesland Libris i Åkrehamn bidro Karmøy-ordfører Jarle Nilsen med å lese fra bibelen som nå er kommet i en mer moderne språkdrakt.

– Jeg skal lese fra Salmenes bok, forteller Nilsen.

– Hvorfor takket du ja til å bli med på dette?

– Jeg synes det er et flott tiltak. Jeg synes at jeg som offentlig person, skal være med å fremme et slikt tiltak. Jeg er nok ikke den ivrigste som verken går i kirken eller benytter meg av tilbudene til frimenighetene, men jeg er overbevist om min barnetro, sier han.

– Hvordan er ditt forhold til bibelen?

– Jeg vet at vi har bibel hjemme, og det hender at vi slår opp i den nærmest som et oppslagsverk når vi sitter og diskuterer ulike ting. Jeg er nok ikke den ivrigste leseren, men det at hender vi blar i den.

Sender stafettpinnen videre

Bibelen Guds Ord er en norsk bibeloversettelse som ble gitt ut av Hermon Forlag gjennom Bibelforlaget i 1997. 20 år etter kommer den ut i ny språkdrakt. Bibelen skal i den forbindelse leses 24 timer i døgnet. På dagtid foregår dette i norske bokhandler og om kveldene blir det lest fra bibelen i menigheter og kirker.

– I dag skal vi lese 30 minutter her på Amfi-senteret. Deretter sender vi stafetten videre til Skudeneshavn. Maratonet startet på Nordkapp og det blir avsluttet på Slottet, sier misjonær Jan André Langåker.