Investerer millioner i nytt treningssenter – Hnytt

Siste:

Knut Martin Haraldsen (t.v.) og Michel Møller skal lage det råeste treningssenteret i distriktet.
Knut Martin Haraldsen (t.v.) og Michel Møller skal lage det råeste treningssenteret i distriktet.

Investerer millioner i nytt treningssenter

TMK Fitness Senter har ett mål: Å bli det råeste treningssenteret i distriktet. I januar åpner de nytt treningssenter på Avaldsnes.
AVALDSNES: Daglig leder Michel Møller har nylig fått nøklene til lokalene som ligger i Jysk-bygget. Sammen med Knut Martin Haraldsen og Tor Herman Omland åpner han i januar dørene til TMK Fitness Senter.

– Vi tenkte det var et riktig tidspunkt å åpne. Da skal jo alle i gang med nyttårsforsettene, ler daglig leder, Michel Møller.

– Hvorfor åpner dere akkurat her?

– Vi ville starte opp på Avaldsnes fordi det rett og slett har vært dårlig med treningstilbud i nærheten. Det har vært snakk om det lenge, men det er ingen som har steppet opp. Vi mener at de som bor her, fortjener å ha et skikkelig treningstilbud, sier Møller.

– Mellom bomstasjonen ved Oasen Storsenter og bomstasjonen på Bygnes, så bor det nesten 14.000 mennesker. Det eksisterer ikke et eneste senter innenfor dette området. Ved å plassere oss her ligger vi midt i smørøyet mellom bomstasjonene. Det ser vi på som en fordel. Vi tror også at folk er villige til å reise ti minutter ekstra dersom de får et skikkelig treningsalternativ, legger han til. 

Åtte millioner

TMK Fitness Senter er et trening- og velværesenter som åpner på Helganesvegen. Lokalet er på nesten 1200 kvadrat og målet er å gi kundene en alt-i-en-pakke. 

– Vi ville ha såpass store lokaler slik at vi kan tilby ulike tjenester. I tillegg til treningssenteret så skal vi også ha et velværesenter med tilgang på massasje, solarium og salg av diverse kosttilskudd.

Her kommer treningssenteret. Treningssenteret vil være på cirka 1200 kvadratmeter.De vil også tilby topp moderne utstyr innen både styrke- og kondisjonstrening og har investert åtte millioner kroner i utstyr.

– Vi har kjøpt det beste utstyret som eksisterer på markedet. Vårt mål er å lage det råeste treningssenteret i distriktet, og det skal vi få til.

– Hvem er målgruppen?

– Dette skal være et senter for absolutt alle, både unge og pensjonister. I tillegg til styrkesal vil vi også ha gruppetimer. Det første vi skal i gang med er å bygge en spinningsal.

Livsstilsendring

Fitnessenteret vil også ha stort fokus på livsstil og har personlige trenere og erfarne ernæringsveiledere med på laget. 

– Etter hvert vil vi holde kurs i livsstilsendring. Dette er både for de som vil gå ned i vekt, men også de som bare har lyst å begynne med trening og få en bedre hverdag.

– Hvilke tilbakemeldinger har dere fått fra folk?

– Folk vi har snakket med har vært positive, og vi har fått kjempegode tilbakemeldinger. 

På sikt håper de også å inngå samarbeidsavtaler med bedrifter og idrettslag.

– Vi ønsker å sponse idrettslag med et billig treningsalternativ, og her vil de få gode fasiliteter. Bedrifter er også velkomne til å ta kontakt.