Setter seg på flyet for å fange sjelden Pokémon – Hnytt

Siste:

Nico Blank på Pokémon-jakt i Åkrehamn. I helgen er han i Oslo for å fange sjeldne Pokémons.
Nico Blank på Pokémon-jakt i Åkrehamn. I helgen er han i Oslo for å fange sjeldne Pokémons.
Arkivfoto

Setter seg på flyet for å fange sjelden Pokémon

I helgen dukker det opp sjeldne Pokémons i Oslo. Da Nico Blank fra Åkrehamn fikk vite dette, bestemte han seg for å reise til hovedstaden.

OSLO: – Jeg skal fange to Pokémons. Den sjeldne Unown (som finnes i 26 former) og den australske Kangaskhan, forteller Nico Blank.

Kangaskhan har tidligere bare vært mulig å fange i Australia. Helgens Pokémon-jakt har gått over all forventning for åkrabuen.

– På noen få timer har jeg funnet begge, men Unown har jo 26 former (det engelske alfabetet), og bokstavene jeg kan finne i Oslo er E, U, R, O, P, E. Til nå har jeg funnet tre av fem, så man kan godt si det er mye her.

– Har du møtt flere som har reist langt for å fange disse?

– Ja, jeg vet om flere. Vi sparer oss for en tur til Australia, ler han.

Les også: Nico har fanget dem alle
Les også: Feirer 1-års jubileum for Pokémon Go

Mindre interesse

For litt over ett år siden startet han å spille Pokémon Go, som veldig mange andre. Interessen har etter hvert dabbet av, men ikke for Blank.

– Jeg ser at det ikke er like mange som spiller i dag, men jeg gjør det ennå. Folk blir veldig overrasket når jeg forteller at jeg fortsatt er aktiv.

Allerede i august i fjor hadde han fanget alle Pokémonene som det gikk an å fange i Norge.

– Jeg har vurdert å reise langt. Nå trenger jeg bare Pokémonene som jeg kan fange i Asia, Nord-Amerika og Sør-Amerika. I tillegg mangler jeg Corsola som jeg kan finne mellom 31°N and 26°S på jorden.