Inviterer bedrifter til Kollega Cup i høst – Hnytt

Siste:

arkivfoto
arkivfoto

Inviterer bedrifter til Kollega Cup i høst

Går du med en drøm om å vise muskler mot andre bedrifter på Haugalandet?

VEAVÅGEN: 16 lag deltok i fjor høst da Storhall Karmøy arrangerte Kollega Cup for første gang.
Lørdag 28. oktober blir det ny mulighet for lokale bedrifter til å melde seg på turneringen der alle kan være fotballstjerne for én dag.

– Dette er en uhøytidelig turnering der folk på alle kondisjons-nivå kan melde seg på, sier Ånen Torvestad.

Kortere omganger

Den daglige lederen i Storhall Karmøy fikk mersmak etter fjorårets turnering der Hydro gikk helt til topps og fikk med seg første stikk i vandrepokalen.

Da lærte arrangøren at spilletid på 25 minutter var i lengste laget for mange, noe man tar konsekvensene av dette året.

– I år er planen å gå ned til 15 minutter, sier Torvestad.

Hydro tok første stikk i vandrepokalen da de gikk til topps under Kollega Cup i fjor. Foto: Storhall Karmøy

For alle

Han understreker at cupen er for både små og store bedrifter og at man kan sette sammen lagene etter eget ønske.

– Vi ønsker å gå for mix-lag, da det blir lettere for bedrifter å stille lag, men bedrifter kan også stille rene dame- og herrelag. Alle varianter er mulig, sier han. Aktive seniorspillere kan ikke delta.

Sosialt

Målet er å få en god og sosial opplevelse for alle som deltar, og at cupen skal bli en tradisjon å delta på for bedrifter i hele regionen. Hvert lag består av ni spillere, og på banen vil det være fem på hvert lag om gangen.

– Ettersom det er 5-mannslag kan også småbedrifter delta. Om de ikke er så mange, kan de spe på med flere spillere fra andre bedrifter eller familie, sier Torvestad og lover gratis treningstid på halvannen time til de 10 første lagene som melder seg på.

Øker

Påmeldingen til Kollega Cup er allerede i gang og på Facebook er det opprettet et arrangement der bedriftene kan registrere seg. Arrangøren har ambisjon om at cupen allerede i sitt andre år skal fylle storhallen.

– I og med at vi har satt av en hel dag, kan vi firedoble antall lag i forhold til i fjor, sier Torvestad som håper at spillernes kollegaer og familier blir å se på tribunen under denne uhøytidelige cupen.