Mann hoppet i sjøen – Hnytt

Siste:

Mann hoppet i sjøen

I natt hadde politiet mer enn nok å henge fingrene i. Her er nattens hendelser:

POLITI: Klokken 23:15 ble en aggressiv blomsterselger bortvist fra Haugesund sentrum. Kvinnen oppførte seg plagsomt overfor byens gjeste, og er bortvist fra Haugesund sentrum frem til lørdag formiddag, opplyser Sør- Vest politidistrikt i politiloggen.

En mann i 20 årene ble klokken 03:05 bortvist fra Haugesund sentrum etter han blandet seg inn i politiets arbeid i forbindelse med et annet oppdrag. Mannen var kverulerende og oppfarende, og vil bli anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Klokken 04:25 måtte politiet rykke ut til Indre kai da en mann i 30 års alderen lagde bråk om bord i en båt som lå til kai i Haugesund. Mannen var uønsket om bord og ble bortvist fra Haugesund sentrum frem til lørdag formiddag.

Bråk, slagsmål og vold
Klokken 00:45 måtte politiet rykke ut til en adresse på Karmøy hvor en mann i 20 års alderen ville inn. Han hadde vært på fest der tidligere på kvelden og kom etter hvert tilbake da han ønsket kontakt med en kvinne. Ønsket var ikke gjensidig slik at han ble kjørt hjem av politiet. Ingen anmeldelse.

Litt før klokken ett rykket politiet ut til slagsmål på Stord etter at 3-4 personer røk i tottene på hverandre. Partene hadde forskjellig syn på hendelsesforløpet slik at partene ble skilt og sendt hjem. Partene skulle vurdere å anmelde forholdet over helga.

Klokken 01:55 måtte politiet ta hånd om en mann i 30 års alderen som utøvde vold mot dørvaktene ved et utested i Haugesund. Han var ikke ønsket inne på utestedet og på vei ut hisset han seg opp og slo den ene dørvakten. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for kroppskrenkelse, ordensforstyrrelse samt forulemping av offentlig polititjenestemann.

Litt før halv tre måtte politiet skille to menn som sloss i nærheten av et gatekjøkken. En mann i 30 års alderen var den mest aktive parten og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Mulig det kommer anmeldelse for kroppskrenkelse i ettertid. Mannen ble bortvist fra Haugesund sentrum.

Politiet var allerede på stedet da et slagsmålet brøt ut ved et utested i Haugesund sentrum like før klokken tre. En mann i 20 års alderen pågrepet på stedet etter at han utøvde vold mot en annen gjest samt truet en dørvakt og andre gjester med en knust flaske. Innsatt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av lørdag formiddag.

Klokken 03:15 måtte politiet rykke ut til et hus i Tysvær etter at en mann utøvde vold mot en kvinne. Kvinnen ble ikke skadet, men mannen vil bli anmeldt for kroppskrenkelse. Sak opprettet.

Bil forsøkt tyvkoblet
Klokken 01:45 fikk politiet melding om en bil som var forsøkt tyvkoblet i Haugesund sentrum. Bilen stod parkert i et av byens parkeringshus.

Eieren av bilen er usikker på om noe er stjålet, men bilen var ikke kjørbar.

Flere innsatt i drukkenskapsarrest
En mann i 20 årene ble kjørt til legevakten etter at han hoppet i sjøen ved Indre kai i Haugesund. Han ble kontrollert av lege og innsatt i drukkenskapsarrest til han blir edru. Ingen anmeldelse.

Klokken 01:55 måtte politiet ta hånd om en mann i 30 års alderen som utøvde vold mot dørvaktene ved et utested i Haugesund. Han var ikke ønsket inne på utestedet og på vei ut hisset han seg opp og slo den ene dørvakten. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for kroppskrenkelse, ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig polititjenestemann.

Klokken halv to tok dørvakter fra en restaurant i Haugesund sentrum kontakt med politiet etter at en mann i 20 årene ikke var ønsket inne i restauranten. Mannen oppførte seg ufin med gjestene og fremstod hissig overfor dørvaktene. Han ble bortvist fra sentrum, men takket nei til tilbudet, og ble dermed innsatt i drukkenskapsarresten og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Han vil også få et forelegg når han slippes ut.