– Et av de beste eksemplene på det grønne skiftet – Hnytt

Siste:

– Et av de beste eksemplene på det grønne skiftet

Hydros konserndirektør var innom Haugalandet for å få med seg Energikonferansen.

HAUGESUND: Konserndirektør i Hydro, Svein Richard Brandtzæg, var på hjemlige trakter da han besøkte Energikonferansen onsdag.

– Det er veldig hyggelig å bli invitert til konferanse her på Haugalandet som en haugesunder og tidligere karmøybu, sier Brandtzæg.

Grønn energi kommer til å ta stadig større plass de neste årene. Brandtzæg mener pilotprosjektet til Hydro på Karmøy er et godt eksempel på hvordan satsingen på grønn energi vil skape nye industriområder i fremtiden.

– Dette er et resultat av mange års forskning og utvikling der Hydro har posisjonert seg helt i frontlinjen når det gjelder teknologi for aluminiumsproduksjon, og det av vi kan basere produksjon på fornybar energi på vannkraft, det er veldig viktig. Jeg vil si at teknologipiloten på Karmøy er et av de mest konkrete og beste eksemplene på det grønne skiftet, sier Brandtzæg videre.

Se mer i vinduet over.