Godt besøk i sommeråpen Karmøyhall – Hnytt

Siste:

ØNSKER VELKOMMEN: Badevakt og billettør Ann Synnøve Bakken holder sommeråpent i Karmøyhallen til og med uke 32. Arkivfoto: Knut Netland.
ØNSKER VELKOMMEN: Badevakt og billettør Ann Synnøve Bakken holder sommeråpent i Karmøyhallen til og med uke 32. Arkivfoto: Knut Netland.

Godt besøk i sommeråpen Karmøyhall

Det ustabile været har gjort at mange karmøybuer benytter seg av tilbudet med sommeråpent i Karmøyhallen.

Kopervik: I forrige uke var 700 badelystne innom svømmehallen, som har åpent både på dag- og kveldstid til og med uke 32.  Det er andre året at hallen holder åpent på sommerstid, etter at Karmøy kommune i fjor bevilget 100.000 kroner til tiltaket.

Været påvirker
Ifølge badevakt og billettør Ann Synnøve Bakken er det mange ulike folk som benytter seg av tilbudet, med et flertall av barnefamilier.

– Vi merker at været spiller mye inn. Det er heller ikke alle som har fått med seg at det er åpent, sier badevakten.

God respons
Tilbudet med åpen svømmehall startet opp i uke 30 og betyr at hallen er åpen for publikum i et tidsrom der den normalt sett ville vært stengt.

Dette ser det ut til at mange har satt pris på.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at folk er veldig fornøyd og at de har lyst at vi skal fortsette med dette, sier Bakken.

Svømmehallen har hatt en normal bemanning med tre badevakter, én vaktmester og én i kiosken. I uke 33 er det tilbake til ordinære åpningstider igjen.