Årets Kraftjazz er i gang – Hnytt

Siste:

JAZZET OPP STEMNINGA: Årets Kraftjazz startet selvsagt med jazz.
JAZZET OPP STEMNINGA: Årets Kraftjazz startet selvsagt med jazz.
Bilde 1 av 3
ØNSKET VELKOMMEN: Lærlingene Maiken og Jan Helge ved Haugaland Kraft.
ØNSKET VELKOMMEN: Lærlingene Maiken og Jan Helge ved Haugaland Kraft.
Bilde 2 av 3
Bilde 3 av 3

Årets Kraftjazz er i gang

Over 300 mennesker er i dag samlet på Haugaland Kraft for foredrag, lunsj og mingling.

HAUGESUND: Klokka 13:00 åpnet Haugaland Kraft-lærlingene Maiken og Jan Helge årets sammenkomst for samarbeidspartnere og andre inviterte. Kraftdirektør Olav Linga tok så over for å snakke om innovasjon. 

I tillegg vil direktør i TechnoRocks, Silvija Seres, og informatiker Knut Yrvin holde foredrag. Det vil også bli underholdning med kulturelle innslag, og det venter flere spennende overraskelser utover ettermiddagen. 

Måtte avlyse på grunn av danseskade

Olje- og energiminister skulle egentlig holdt foredrag under dagens seminar, men måtte avlyse på grunn av en danseskade. Linga lover derfor en bra erstatning til publikum, men han kan foreløpig ikke røpe hvem som tar turen innom Haugaland senere i ettermiddag.

Mer fra Kraftjazz får du forløpende