FKH med sjansesløseri da Molde avanserte i cupen – Hnytt

Siste:

EXIT I CUPENS 4. RUNDE: Alexander Stølås og FKH kom til kort mot Molde.
EXIT I CUPENS 4. RUNDE: Alexander Stølås og FKH kom til kort mot Molde.

FKH med sjansesløseri da Molde avanserte i cupen

Heller ikke i år blir det Ullevaal-tur for FKH.

FOTBALL: FKH fikk en marerittaktig avslutning på kampen da Sarpsborg 08 tok alle tre poengene hele fire minutter på overtid i helgen.

Mot Molde i kveldens cupkamp i Haugesund fortsatte motgangen.

Kun tre minutter var passert da Fredrik Brustad enkelt trillet inn 1-0 til bortelaget, men Eirik Hornelands mannskap knakk ikke sammen tross det tidlige ledermålet.

Hjemmelaget malte på og produserte sjanse etter sjanse, men scoringen uteble tross massivt FKH-press til tider. Sondre Tronstad og Shuaibu Ibrahim bommet begge på en gedigen dobbelsjanse, før Molde slapp med skrekken like før pause da en blå spiller reddet på streken etter en forlengelse av samme Ibrahim.

De siste 45 minuttene åpnet som 1. omgangen avsluttet med massivt trykk fra vertene. Først fikk nysigneringen Marko Cosic en kjempesjanse til å banke inn utligningen, før Liban Abdi sendte avgårde en kanon som Molde-keeper Andreas Linde reddet ypperlig.

Doblet mot spillets gang

Da FKH sløste med mulighetene, ble de helhvite hardt straffet. På en kontring fant Isak Ssewankambo Björn Bergmann Sigurdarson i feltet, og serverte Moldes toppscorer på sølvfat med et presist innlegg, som islendingen enkelt headet i nettmaskene.

Etter 2-0-scoringen gikk lufta litt ut av FKH-ballongen, og hjemmelaget klarte aldri å komme skikkelig inn i kampen igjen.

Dermed ble det en ny, skuffende aften for FKH, som, tross i å ha vært det beste laget på Haugesund stadion, må konstatere at det heller ikke i år blir cupfinale på Ullevaal.

FKH startet slik (4-4-1-1): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Marko Cosic, Alexander Stølås – Sondre Tronstad, Bruno Leite (Anthony Ikedi 71), Jakub Serafin, Liban Abdi (Tor Arne Andreassen 71) – Haris Hajradinovic – Shuaibu Ibrahim (Frederik Gytkjær 65).