SLUTT: FKH - Molde 0-2 – Hnytt

Siste:


SLUTT: FKH – Molde 0-2

FKH var det beste laget, men ble hardt straffet av et effektivt Molde-lag.

Det ville seg ikke for FKH om dagen. Hjemmelaget var det beste laget, men scoringer av Fredrik Brustad og Björn Bergmann Sigurdarson sørger for at det er Molde som avanserer til kvartfinale i cupen.

Slutt!

90. min: Kristoffer Haraldseid skyter over på et frispark. Vil seg ikke for FKH i kveld.

90. min: Seks minutter legges til. Er det håp for FKH?

* 2688 tilskuere på Haugesund stadion i kveld.

86. min: Har du sett? Petter Strand kommer mutters alene med Per Kristian Bråtveit, men velger å spille til en lagkamerat, men slår istedet en elendig ball som nesten triller over dødlinja. Sjansen renner til slutt ut i sanden.

86. min: Mange faste situasjoner. Alexander Stølås forbereder et langt FKH-kast nå.

75. min: Nok en gang sitter ballen i nota for Molde, men denne gang avblåses det for offside.

71. min: Erling Braut Håland har kommet inn for Molde. Ut gikk Thomas Amang.

71. min: Anthony Ikedi og Tor Arne Andreassen kommer inn for Bruno Leite og Liban Abdi.

69. min: Nesten 3-0 til Molde. Tverrligger og over.

66. min: Molde kontrer, og tidligere Chelsea-unggutt Isak Ssewankambo slår et fantastisk innlegg til Bjørn Bergmann Sigurdarson, som dobler med pannebrasken. FKH uheldige i dag.

65. min: FKH gjør sitt første bytte. Frederik Gytkjær inn for Shuaibu Ibrahim.

58. min: Nytt Molde-bytte. Eirik Hestad inn for Etzaz Hussain.

57. min: Kjempesjanse til FKH. Jakub Serafin slår en fantastisk ball til Liban Abdi, som drar seg inn i banen og fyrer til. Andreas Linde redder fint og slår til nok en corner.

53. min: Cornerkavalkaden fortsetter. FKHs fjerde i 2. omgang på ti minutter.

50. min: Etter en corner fallen ballen perfekt ned til Marko Cosic, men siktet er ikke finstilt og nysigneringen skyter langt over.

49. min: Alexander Stølås tester skuddfoten fra nesten umulig hold. Utenfor.

46. min: Bortelaget har gjort et bytte i pausen. Molde-toppscorer Björn Bergmann Sigurdarson har kommet inn for målscorer Fredrik Brustad.

46. min: 2. omgang er i gang. Snur FKH det?

2. omgang

FKH har vært det klart beste laget på Haugesund stadion, men det er Molde som leder til pause i cupens 4. runde. Fredrik Brustads scoring i åpningsminuttene er hittil forskjellen på lagene.

Pause!

45. min: Ett minutt er lagt til.

44. min: Haris Hajradinovic med en håpløs crosser når han ser etter Sondre Tronstad. Innkast Molde.

40. min: Ny kjempesjanse til de helhvite. Et langt kast ender opp i føttene til en FKH-spiller som tupper ballen forbi Andreas Linde, men det reddes på streken.

38. min: FKH nærmer seg stadig et utligningsmål. Flust i cornere til hjemmelaget hittil.

36. min: Jakub Serafin med kanon fra 13-14 meter. Andreas Linde slår til corner.

33. min: Molde får tre cornere på rappen. Ingen ender i farligheter.

22. min: Haris Hajradinovic får også se det gule kortet når han skyter ballen himmelhøyt til værs etter at dommer har blåst.

21. min: Corner til FKH. Hjemmelaget best nå.

18. min: Ufattelig at det ikke står 1-1. Alexander Stølås slår et godt innlegg som til slutt ender i føttene til Sondre Tronstad. Den tidligere Huddersfield-spilleren får ikke skikkelig treff, men Shuaibu Ibrahim i kan bare skli inn utligningen fra to-tre meter, men bommer på ballen.

16. min: Gult til Jakub «Kuba» Serafin. Hindrer Thomas Amang i fart.

13. min: Skytes et par meter over tverrliggeren.

13. min: FKH med frispark. Haris Hajradinovic skal ta.

7. min: Vegard Skjerve rydder fint opp når Molde får en god kontringsmulighet.

5. min: Liban Abdi prøver seg fra distanse, men keeper redder greit.

3. min: 0-1. Marerittstart for FKH. Thomas Amang slår et godt innlegg fra Moldes høyreside, som Fredrik Brustad enkelt triller inn.

1. min: FKH sparker i gang cupoppgjøret. Mens FKH stiller toppet, er Molde uten flere nøkkelspillere i kveld.

1. omgang

Etter å ha beseiret 2. divisjonslagene Vidar, Vard og Egersund, får FKH i kveld bryne seg på litt hvassere motstand i cupen. På motsatt banehalvdel står Molde, som hittil har slått ut Volda, Hødd og KFUM Oslo på veien til 4. runde.

Mens FKH, etter en god periode i serien, tapte for første gang i Eliteserien siden mai, ble 17 år gamle Erling Braut Håland, sønn av tidligere Englands-proff Alf-Inge Håland (som famøst måtte legge fotballskoene på hylla etter en brutal takling av Manchester Uniteds Roy Keane i 2001), matchvinner for et formsterkt Molde mot Tromsø på søndag.

Kveldens oppgjør er FKHs første hjemmekamp i cupen siden Tromsdalen ble slått 5-0 i 4. runde i 2014. I tillegg til Alexander Stølås, som scoret hat-trick mot laget fra Troms, er kun Per Kristian Bråtveit, Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve og Tor Arne Andreassen fortsatt FKH-spillere av de som spilte den aktuelle kampen.

Ofte utslått i 4. runde

2014 er også året FKH sist kom seg videre fra 4. runde i cupen. I den påfølgende kvartfinalen mot Stabæk sa det imidlertid stopp for de helhvite fra Haugesund.

FKH har hatt en lei tendens til å bli utslått i 4. runde siden cupfinaletapet mot Lillestrøm i 2007. I 2008 og 2016 ble Bodø/Glimt for sterke, mens Strømsgodset og Viking trakk det lengste strået i henholdsvis 2010 og 2011.

FKH (4-4-1-1): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Marko Cosic, Alexander Stølås – Sondre Tronstad, Bruno Leite, Jakub Serafin, Liban Abdi – Haris Hajradinovic – Shuaibu Ibrahim.

Innbyttere: Helge Sandvik, Sverre Bjørkkjær, Fredrik Pallesen Knudsen, Anthony Ikedi, Robert Kling, Tor Arne Andreassen, Frederik Gytkjær.

Molde (4-4-2): Andreas Linde – Christoffer Remmer, Ruben Gabrielsen, Vegard Forren, Babacar Sarr – Isak Ssewankambo, Fredrik Aursnes, Etzaz Hussain, Petter Strand – Thomas Amang, Fredrik Brustad.

Innbyttere: Mathias Eriksen, Joona Toivio, Eirik Hestad, Tobias Svendsen, Sander Svendsen, Erling Braut Håland, Björn Bergmann Sigurdarson.