– Vi er ikke gode nok – Hnytt

Siste:

TUNGT: Trener Alf Trygve Velde og resten av Avaldsnes sitt herrelag har hatt en tung sesong så langt.
TUNGT: Trener Alf Trygve Velde og resten av Avaldsnes sitt herrelag har hatt en tung sesong så langt.
Kent Olsen

– Vi er ikke gode nok

Med ett fattig poeng og desidert sisteplass ser det helsvart ut for Avaldsnes' herrelag i 4. divisjon avdeling 2 denne sesongen.

FOTBALL: 11 mål. 66 baklengs. Ett poeng. Det er fasiten etter 14 kamper i 4. divisjon avdeling 2 for Avaldsnes’ herrelag.

I gangen overhørte Avaldsnes’ trener Alf Trygve Velde nok et heiarop fra nabogarderoben etter kampslutt mot Austrått mandag kveld.

– Hvordan er det å høre det?

– Det er alltid trist. Det er blitt for mange ganger i år og det er alltid like kjipt, kommer det fra Velde.

Kampen mot Austrått mandag var en kamp laget fra nord-Karmøy måtte vinne. Før kamp skilte det åtte poeng mellom lagene. Etter kampslutt var den avstanden økt til 11 poeng.

– Det er et lag vi egentlig burde være på høyde med. Det var en kamp vi så for oss at vi kunne vinne, så da er det ekstra kjipt å tape, erkjenner Velde etter 4-2-tapet.

Tabellen lyver ikke

Velde innrømmer at det ser ut som det blir nedrykk for Avaldsnesherrene, men ser at det fortsatt er en del kamper igjen, og maner til å ta en kamp om gangen.

– Vi får håpe at vi kan klare å snu det litt og få noen sere. Det er kamp for kamp nå, så får vi telle opp til slutt. Vi må få noen seire i hvert fall før vi gir oss.

– Så dere har håp?

– Vi har alltid håp om å vinne kamper, men toget for å holde seg i divisjonen ser vanskelig ut.

– Vi mangler rutine på 4. divisjonsnivå. Det begynner å komme seg litt nå med et par gamle ringrever, men noen er ikke helt i form og noen er på ferie, så det er rutine og erfaring det skorter mest på, forklarer Velde, og fortsetter:

– I tillegg så er det en tøff pulje med mange lag som rykket ned fra 3. divisjon i fjor. Det blir ekstra tøft når guttene ikke har spilt på dette nivået her før.

Neste kamp for Avaldsnes er førstkommende torsdag mot Ålgård.