Travel natt for politiet – Hnytt

Siste:

Travel natt for politiet

Tyveri av rød løper, offentlig urinering og flere bortvisninger var på menyen natt til søndag.

POLITI: Klokken 23:09 ble en beruset mann i 30 årene bortvist fra Åkrehamn sentrum, etter å ha vært hissig og verbalt truende mot vakter. Mannen ble påtruffet igjen cirka klokken 01:30, og ble dermed sendt hjem av politiet.

– Han var hissig og uenig, og ble anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg, opplyser Sør- Vest politidistrikt i nattens politilogg.

Litt over halv 12 ble en beruset mann i 20 årene bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært uønsket på utested. Mannen valgte å se bort fra pålegget han fikk fra politiet, og ble innsatt i arrest. Anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet.

Klokken 03:07 kom politipatrulje over en bevisstløs mann i 30 årene på indre kai i Haugesund sentrum. Mannen var sannsynligvis overstadig beruset, og ble tatt hånd av ambulanse.

Litt over halv fire ble en mann i 20 årene anmeldt for urinering på et offentlig sted i Haugesund sentrum.

Tatt på fersken
Klokken 04:23 ble politiet møtt av en mann i 20 årene i Haugesund sentrum med en rød løper, som viste seg at han hadde stjålet fra et hotell.

Mannen forstod at han var blitt tatt på fersken, og gikk dermed tilbake til hotellet og la den der den skulle ligge. Ingen anmeldelse.

Tatt vare på av mor
Klokken 05:11 fikk politiet inn en melding om en mann som hadde sittet utenfor en adresse i Haugesund sentrum i en time. Det viste seg å være en 19 år gammel mann som måtte hjelpes hjem, og som deretter ble tatt vare på av mor.