Ingebrigtsen er fortsatt «Forelska i lærer’n» – Hnytt

Siste:

Oslo  20110107. Artist Dag Ingebrigtsen sammen med koret sitt under det store korslaget som spilles inn av TV2 i Nydalen i Oslo.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
Oslo 20110107. Artist Dag Ingebrigtsen sammen med koret sitt under det store korslaget som spilles inn av TV2 i Nydalen i Oslo. Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Ingebrigtsen er fortsatt «Forelska i lærer’n»

Klar for mimrekveld på Åkra.

FISKERIDAGENE: Dag Ingebrigtsen har vært et midtpunkt i norsk musikkliv i over 35 år. Han platedebuterte allerede i 1977 med undergroundgruppa Subway Suck og fikk sitt store gjennombrudd med bandet The Kids og låta «Forelska i lærer’n» i 1980.

I 1982 startet han bandet TNT som fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Ingebrigtsen er også mannen bak juleshowet «The Grønne Glitrende 3 og Dag» som har hjertet siden 1986. I 1988 komponerte han Rosenborg-sangen og har frem til i dag skrevet 15 fotballsanger for klubben i hvitt og svart.

Allsangshow

Fra 1989 herjet Dag Ingebrigtsen hitlistene med rockegruppa TinDrum med låter som blant annet «Drum of war» og «I was made for Rock’n Roll». I 2007 gjorde The Kids comeback med utsolgte konserter og ble tildelt platinaplate for «Hits fra Kids».

– Med Dag og bandet på scenen får du fra første sekund et forrykende allsangshow med kjente og kjære sanger fra hans lange karriere, skriver Fiskeridagene på sine hjemmesider.

P.C.B overtar festen i Storateltet etter Dag Ingebrigtsen.