– Interessant og rørende besøk – Hnytt

Siste:

Tor Håkon Thomassen

– Interessant og rørende besøk

Valgkampen er i gang, og Jonas Gahr Støre som satser på å vinne vestlendingene tok sjarmørrunden på Karmøy i dag. Men det spørs om det ikke var han som ble mest sjarmert.

KARMØY: Partilederen fikk sitte i de fargerike stolene på Åkrasanden, og smake på suppa på Vili & Ve. Stolene er laget av TIO, et arbeids- og aktivitetstilbud for personer fra NAV, den kommunale psykiatritjenesten og LAR-pasienter, mens suppa er laget av arbeidstakerne i arbeidsmarkedsbedriften Solstein.

– Det gjør inntrykk å møte gleden over arbeid for mennesker som ikke har hatt arbeid. Det illustrerer noe av det grunnleggende i alle menneskers liv, det å ha en jobb, være nyttig og kunne bidra. Av ærlig arbeid kommer det stolthet og respekt, sa Støre. 

Chris Vikene Sandvik, som jobber på Vili & Ve, serverte suppe til statsministerkandidaten.

– Det er fint at de kan se hvordan vi har det, og at vi trives her. 

– Dette er et interessant og rørende besøk, oppsummerte Støre.