Splitter ny sykkel frastjålet – Hnytt

Siste:

FRASTJÅLET: Hallgeir Mørch og kona fikk frastjålet syklene sine fredag. Tidligere i juli fikk dattera Dina (10) også frastjålet sykkelen sin.
FRASTJÅLET: Hallgeir Mørch og kona fikk frastjålet syklene sine fredag. Tidligere i juli fikk dattera Dina (10) også frastjålet sykkelen sin.
Hanne Bottolfsen Dahl

Splitter ny sykkel frastjålet

10 år gamle Dina fikk bare brukt den nye sykkelen sin i én dag før den ble borte natt til fredag.

KARMØY: Da Dina ble 10 år skulle hun få en splitter ny sykkel av foreldrene. På torsdag gikk hun, sammen med pappa Hallgeir Mørch, for å velge seg ut drømmesykkelen. Gleden av den forsvant dessverre like fort som den kom. Natt til fredag ble den nemlig sporløst borte.

– Jeg var så glad for å ha fått meg ny sykkel. Jeg syklet masse dagen jeg fikk den, og da jeg skulle ut morgenen etter var den borte, sier Dina Mørch noe fortvilet.

Naboene hjelper å lete
Det var i carporten utenfor huset deres på Vea sykkelen ble frastjålet. En nabo ble samme natt også frastjålet sykkelen sin. Flere naboer har vært med på leteaksjonen etter syklene.

Naboene Are og Ann Kristin Utbø Vea leter etter Dinas nye sykkel.

Håper personen gjør opp for seg
– Det værste er ikke at sykkelen ble stjålet, men at det blir utrygt for barna å være alene hjemme om dagene. Likevel håper vi at den som har tatt sykkelen angrer og kommer tilbake med den. Dette er en sykkel Dina har gledet seg så lenge til å få, sier Laila Mørch.

Nå frykter de at sykkelen kan bli lagt ut for salg på Finn, og ber derfor folk om å være litt ekstra oppmerksomme om det dukker opp en hvit jentesykkel.