– Her er det helt topp! – Hnytt

Siste:

Ida Waage Hansen — Bilde 1 av 6
Ida Waage Hansen — Bilde 2 av 6
Ida Waage Hansen — Bilde 3 av 6
Ida Waage Hansen — Bilde 4 av 6
Ida Waage Hansen — Bilde 5 av 6
Ida Waage Hansen — Bilde 6 av 6

– Her er det helt topp!

Roots Music Festival er i full gang i Vikedal.

VIKEDAL: Roots Music Festival gikk av stabelen torsdag i Vikedal. Hnytt var innom lørdag ettermiddag for å sjekke stemningen.

– Det er knallgod stemning her. Alltid bra her i Vikedal, men så er det jo alt etter hvordan du gjør det selv. Vi besøker festivalen hvert år, og festivalen i seg selv er et stort høydepunkt, sier Ståle Hetland om festivalen.

– Her er det helt topp! For noen flinke gutter som spiller (bandet Strengeplukk journ.anm.). Vi har vært her hvert år siden barna var små, og gu som vi koser oss, sier Arild Gabrielsen.

Over alle forventninger
PR-ansvarlig Kristin Hafstad Stokka kan informere om at det er flere besøkende i år enn i fjor, men et endelig tall på hvor mange som har vært innom festivalen er enda usikkert.

– Det har stått til forventningene, og mer til. Vi er veldig fornøyde med at så mange folk har besøkt festivalen. Vi har hatt flaks med året og publikum og alt, så det er veldig hyggelig nede på båthavnen her nå, sier Hafstad Stokka.

Blant artistene er Hellbillies, Silya and the Sailors, Hilde Selvikvaag og Tom Roger Aadland å se på scenen. Søndag blir festivalen avsluttet med Roots-gudstjeneste i Vikedal.

 

Se bilder over.