17-åring anmeldt – Hnytt

Siste:

17-åring anmeldt

To tilfeller av skadeverk i Haugesund i natt

HAUGESUND: Natt til lørdag melder politiet på Twitter om en 17 år gammel gutt som er anmeldt for skadeverk. Gutten har knust ruter på et skur, samt knust potteplanter. Han har i tillegg forulempet en offentlig tjenestemann. Hendelsene fant sted i Haugesund klokken 05:10.

Det har i tillegg vært to andre tilfeller i natt hvor personer har blitt anmeldt. Klokken 02:40 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet knuffing med vakter. Han ble anmeldt for skadeverk på en vakts mobil.

Tatt i promillekontroll
Klokken 02:50-03:15 ble det anholdt promillekontroll i Haugesund, opplyser politiet på Twitter. Det var totalt 20 kontrollerte, hvor en person hadde lavpromille. Nødvendige prøver ble tatt, og personen er nå anmeldt for forholdet.