Siste:

«Kan dere se til helvete å ha styr på hvor deres unge håpefulle oppholder seg?»

Kjære tenåringsforeldre, kan dere være så gode å se til helvete å ha styr på hvor deres unge håpefulle oppholder seg?

For en liten halvtime siden var det minst en 15 foreldrepar uten kontroll.

I disse dager hvor flere og flere til og med har et ekstra sett med steforeldre, finner jeg det enda mer overraskende at ingen av disse med ansvar for tenåringen, er klar over at ungdommen deres henger på Bytunet, hvor omsetningen av narkotika kan minne om Rema 1000 sin påskegodt-krig, tidlig i februar.

Det skjer ingenting helsefremmende på nevnte sted etter klokken 19.

Kjære mor og far, stemor og stefar: Jeg foreslår at dere slår av iPaden, TV-en og kommer dere opp av sofaen. Hent frem campingstolene fra garasjen, fyll opp termosen og kom gjerne i kjeledress. Her trengs det en høvelig dugnad.

Jeg tenker det setter en demper på stemningen om gamlingene faktisk er til stede hvor ungdommen oppholder seg. Kom gjerne nå med en gang, så har du bedre sjans til å oppleve at sønnen din faktisk får fullført elektrikerlinja han nettopp kom inn på.

Vet du hvor din tenåring er akkurat nå?