Venstrepolitiker Marius Rønnevik skifter beite – Hnytt

Siste:

Terje Emil Johannessen

Venstrepolitiker Marius Rønnevik skifter beite

Hardtsatsende Nordic American Offshore  (NAO) har hentet inn yngre hoder for å rigge rederiet til fortsatt ekspansjon.

HAUGESUND: Rederiet opererer i dag en flåte på 10 forsyningsskip i følge Hegnar.no.

Innen et år er målet at selskapet skal ha 30 til 40 skip i flåten. Det er også årsaken til at rederiet har hentet inn flere nye ansatte, deriblant Marius Rønnevik. 32-åringen jobber i dag som skipsmegler ved R.G Hagland i Haugesund.

– De har omfattende erfaring innen befraktning av Platform Supply Vessels (PSV) som betjener installasjonene i på norsk og engelsk sektor i Nordsjøen, sier styreleder i NAO Herbjørn Hansson til Hegnar.no.

Rønnevik er i dag Venstres andrekandidat til Stortinget i Rogaland. Han sitter også som medlem av Haugesund bystyre og innehar en rekke verv. Han er blant annet medlem i styret for kultur og festivalutvikling. Rønnevik er også leder for havnerådet i Karmsund Havn.

NOA har i dag kontor i Sandefjord. I tillegg har selskapet kontor på Bermuda og i Skottland.