Fylkestannlegen åpnet tannklinikken – Hnytt

Siste:

Assisterende daglig leder i Tannhelse Rogaland, Eivind Hauge, og tannlege Markus Von Meltzer feirer åpningen med kake!

Fylkestannlegen åpnet tannklinikken

Åkrehamn tannklinikk har allerede vært i sving i to måneder, men mandag var det tid for den offisielle åpningen. Her var blant annet fylkestannlege i Tannhelse Rogaland, Helene Haver, til stede.

ÅKREHAMN: – Dette er en stor dag for Tannhelse Rogaland, konkluderte fylkestannlege i Tannhelse Rogaland, Helene Haver.

Tannklinikkene i Skudeneshavn, Veavågen og Åkrehamn er nå samlet under samme tak i Åkrehamn. Grunnen til sammenslåingen var blant annet gamle og nedslitte lokaler på den gamle tannklinikken i Åkrehamn.

– Vi trengte både nyere og større lokaler. Da tok vi en vurdering om vi ikke skulle lage et større faglig miljø, og kom til en konklusjon sammen med de ansatte om å slå sammen de tre klinikkene.

 

Skrøt av de ansatte 

Fylkestannlege i Tannhelse Rogaland, Helene Haver, ønsket velkommen.

Under den offisielle åpningen valgte hun å rose de ansatte for deres tålmodighet.

– Ny tannklinikk på Åkra har vi snakket om i mange år. Jeg er veldig glad for at ledelsen og de som har jobbet på Åkra, har hatt tålmodighet til å vente på disse lokalene. Jeg ble veldig glad da det var god stemning blant de ansatte om å slå sammen klinikken. 

Tannklinikken åpnet dørene rett før påsken. Den nye tannklinikken er 350 kvadratmeter og har til sammen sju behandlingsrom. Antall prioriterte pasienter i den nye klinikken er 5100 og betalende voksne pasienter er cirka 3000. Her jobber det fire tannleger, to tannpleiere og syv sekretærer.