– Skulle ønske det ikke var så uforutsigbart – Hnytt

Siste:

– Skulle ønske det ikke var så uforutsigbart

Rogaland Arbeiderparti sine toppkandidater fikk klar beskjed da de var på snarbesøk på Haugalandet.

HAUGESUND: Hvert år er tiltak gjennom Kirkens bymisjon og andre frivillige organisasjoner avhengig av statlig støtte for å få hjulene til å gå rundt. Uforutsigbar støtte gir økte utfordringer. En av de som merker det er Monika Nerheim ved Pedalen sykkelverksted.

– Mye av min jobb går med på å søke på midler. Jeg vil mye heller bruke tiden på alle personene som har brukt for hjelpen vi kan tilby. Det er svært uforutsigbare rammer. Vi må være kreative og hele tiden finne nye muligheter for å tjene penger. Det er vanskelig å drive slikt fra år til år, sier Nerheim.

De tre toppkandidatene til Rogaland Arbeiderparti med Hadia Tajik i spissen lyttet spent da de besøkte Haugalandet i dag. Rundturen hadde temaet «Alle skal med». Og hva var vel da mer naturlig enn å besøke Kirkens bymisjon i Haugesund.

– De gjør en veldig viktig jobb her på Kirkens bymisjon. De sørger for at de som har kommet skeivt ut får et fotfeste igjen og får være med å bidra slik som mange av dem har lyst til. Vi ser at forskjellene i Norge øker mellom kvinne og mann, mellom by og land og fattig og rik. Det ønsker vi å få en slutt på fordi vi har brukt for alle i Norge, sier Tajik.