Har tauet over 20 biler – Hnytt

Siste:

Har tauet over 20 biler

Flere bilførere har forgjeves lett etter bilen sin i løpet av dagen.

Like sikkert som at som at kapproingen finner sted i Haugesund hvert år er det at politiet må tilkalle hjelp for å få tauet feilparkerte biler i sentrum av Haugesund i løpet av 17. mai. Det er også tilfellet i år. I løpet av dagen har politiet fått tauet bort over 20 biler som har stått ulovlig parkert.

– Det er fremdeles mange som ikke får med seg de midlertidige parkeringsbestemmelsene som gjelder 17. mai. Vi har tauet over 20 biler, de fleste av disse er hentet av bileieren, opplyser operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Trond Børge Åsbu.

Ellers har politet hatt en relativt rolig 17. mai.feiring uten de store hendelsene.

– Det har vært noen trafikale problemer i sentrum av Haugesund. Ellers har det vært meldinger om barn som har mistet foreldrene sine i folkehavet, men disse er kommet tilrette, sier Åsbu.