Siste:

Ford Rekord holdt konsertløftet sitt

Det er to måneder siden fotballproff og Trimeri-eier, Alexander Søderlund, fikk den lyse idéen. Han utfordret Ford Rekord til å holde gratiskonsert på barneavdelingen ved sykehuset i Haugesund hvis hundre personer "Instagram-deltok" i bandets nyeste musikkvideo.

HAUGESUND: Over hundre personer delte sporenstreks sine mini-versjoner av Ford Rekord-hit´en «Fjern» på Instagram. Dermed valgte Trimeriet å belønne sykehusklovnene med ti tusen kroner, hundre kroner pr. Instagram-deltaker.

I ettermiddag ble sjekken overrakt klovnene som gledesstrålende lovet at summen skulle komme ungene på barneavdelingen til gode.

– Utrolig kjekt å bidra til at syke barn kan få det hyggeligere når de først må ligge på sykehuset, sier Ole-Jørn Borum i Ford Rekord.

I videovinduet over kan du se deler av haugesundbandets konsert på sykehuset.