Mye skryt og mange takk til Caroline – Hnytt

Siste:

TAKK FOR JOBBEN! Caroline M.W. Stensland ble takket av fredag av K. Tormod Karlsen og Jarle Nilsen (bak).
TAKK FOR JOBBEN! Caroline M.W. Stensland ble takket av fredag av K. Tormod Karlsen og Jarle Nilsen (bak).

Mye skryt og mange takk til Caroline

Caroline M.W Stensland, mulighetsutvikler hos Haugaland Vekst IKS, hadde sin siste arbeidsdag i Haugaland Vekst i dag, fredag. Det gikk ikke upåaktet hen på rådsmøtet på Hemmingstad kulturhus.

JOBBSKIFTE: Stensland er tilsatt som ny markedssjef i Sjøfartsdirektoratet og forlater derfor nå en jobb i Haugaland Vekst der hun har markert seg godt i mange sammenhenger, sist nå som ankerfeste for regionens intense jobbing for å sikre framtiden til Haugesund lufthavn, Karmøy.

Rådsleder Jarle Nilsen tok ordet under lunsjen og takket henne for en glimrende utført jobb, i flere perioder med ekstraordinær innsats for å komme i mål med arbeidsoppgavene. Adm. dir. K. Tormod Karlsen i Haugaland Vekst fulgte opp med rosende ord til en dyktig medarbeider og ønsket henne lykke til i ny jobb. Hun fikk blomster og gode klemmer fra Nilsen og Karlsen og en heftig klapp fra ordførerne og rådmennene som takk for jobben som er gjort.